torsdag 29 maj 2008

Tisdagar på Rex - Diplo, Juvelen & Alexis Weak kommer!


Umeyo!

De populära sommartisdagarna är tillbaka. I helt ny tappning. Rex gör tillsammans med Arvid Ådell och Andreas Terner från Livin Lavish en utökad satsning på klubb i sommar. Tre golv, minst lika många dj:s varje kväll, hemliga gäster och några av de roligaste artistbokningarna den här staden sett på år och dar.

Bland annat flyger vi in den amerikanska musikmogulen Diplo – mannens som en gång breakade M.I.A. och sedan dess etablerat sig som en av den moderna dansmusikens mest inflytelserika personer – alla kategorier. Diplo har näsa för det nya och har bara det senaste året levererat officiella remixer till såna som Feist, Kanye West, Hot Chip, M.I.A. och Justice. Därtill driver han det egna skivbolaget Mad Decent med akter som Bonde de Role, Crookers, Blaqstarr och Dj Sega. Till Umeå kommer Diplo tillsammans med malmöbaserade The Rumble, av Rodeo Magazine utsedd till Sveriges bästa klubb 2007.

Sommarens tisdagar gästas glädjande nog också av lokala klubbar som Folkets Jubel, Midnight Ramble, Shape Up!, Klubb Moskosel, Feel My Heart Beat, Hype It! och Klubb Köln. Smygpremiären går av stapeln tisdag den 3:e juni, då resident-dj:s Andreas och Arvid gästas av stadens egna producentunder Matts Katt, som lovat att dundra tung electro genom källarvalven.

Datum i urval:

1 juli: Youngucci (Happy People) med gäster + Jon & Eric från Northern Tactics

15 juli: Alexis Weak + Klubb Moskosel

22 juli: Juvelen & Andreas Rosander + Folkets Jubel

29 juli: Lorenz & M. Sakarias & Midnight Ramble + Klubb Köln

5 augusti: Krazy Fiesta + Livin Lavish

12 augusti: Diplo & The Rumble + Hugo Sundkvist (Hitsville)

Inga kommentarer: